Bloemetje On The Road

Bloemenwinkel op wielen in het Gooi

Staat dat bosje bloemen alwéér te verpieteren op tafel? Geen tijd gehad om langs de bloemist te gaan, zeker? Denise van Bloemetje On The Road heeft daar de perfecte oplossing voor gevonden: ze komt namelijk aan huis je vaas vullen!

Van deur tot deur

Denise begon in 2015 met haar bedrijf Bloemetje On The Road: “Toen ik mijn baan kwijtraakte moest ik iets anders gaan doen. Toen ontstond het idee voor een bloemenwinkel aan de deur. Ik ging met bossen tulpen en een visitekaartje van deur tot deur om een klantenkring op te bouwen. Op een gegeven moment kon ik al die bossen niet meer tillen, toen heeft mijn man een karretje gemaakt.” Anderhalf jaar later is die klantenkring flink uitgebreid met inmiddels zo’n 300 adressen in het Gooi, en rijdt ze rond in een vrachtwagen vol bloemen en vazen.

Bloemetje On The Road

De rijdende bloemenwinkel van Denise

Vers van de veiling

Denise gaat op bezorgdagen (woensdag, donderdag en vrijdag) ’s ochtends naar de bloemenveiling: “De bloemen zijn vers en seizoensgebonden. Als ik langskom bij mijn klanten kunnen ze zelf kiezen van welke bloemen ze een bos willen. Of ik maak zelf een creatie.”

Heb je zelf geen vaas die bij de bloemen van Denise past? Geen punt! In haar bus heeft ze er altijd eentje staan die je bij de bos kan kopen.

De rijdende bus van Bloemetje On The Road

Verse bloemen van de veiling

Maak een afspraak

Houd je van verse seizoensbloemen, ben je net zo enthousiast geworden over Bloemetje On The Road als ik, en woon je in het Gooi? Neem dan contact op met Denise via haar Facebook-pagina, en maak een afspraak. Vanaf 10,00 euro komt ze met alle liefde een keer in de twee weken je vaas vullen! Je zit trouwens nergens aan vast want aan een abonnement doet ze niet. Scheelt ook weer gedoe!

Bloemetje On The Road

Denise maakt een bos voor op mijn keukentafel

Bloemetje On The Road
Facebookpagina

Dit wil je ook lezen

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Gooische Nieuwe

Flexwerken zonnestraal Zoek je toffe plekken met een stadse look and feel in het Gooi, dan is Gooische Nieuwe je tipgever.

Van locaties waar je als freelancer relaxt kunt werken tot goeie restaurants, vintage kledingwinkels of leuke speeltuinen voor de kinderen.

Categorieën

Volg ons op Facebook

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Nieuwsbrief

Blijf up to date van alle toffe events bij jou in de buurt.