Meddens Hilversum interieur

Meddens mooiste

Meddens brengt een nieuwe uitstraling naar het centrum van Hilversum. Geen biefstuk met friet, daghapje saté of unlimited spareribs. Daarvoor moet je elders zijn. Meddens steekt de kop boven het maaiveld uit  met kreeft en cocktails. Gin-tonic en tonijnsteaks. Oesterslurpende Weekend Miljonairs. Het zijn misschien niet de woorden waar de doorsnee inwoner van het Gooi zich meteen mee identificeert. Er staan per slot van rekening nog altijd meer rijtjeshuizen dan villa’s met zwembaden in de gemiddelde woonwijk.

Meddens aan de Kerkstraat

De plek is echter fascinerend. Het Meddens pand heeft indrukwekkende eyecatchers, met slim geplaatste, instagramwaardige hoekjes en nisjes. De échte showstopper is de marmeren showtrap met gouden railing, waar Alexis Colby uit Dynasty nog jaloers op zou zijn.

Het interieur houdt het midden tussen een moderne wine and dine plek, waar je zomaar naast Wendy van Dijk en Erland Galjaard (samen of afzonderlijk) zou kunnen zitten en een early 90s grandcafé waar je met je opa en oma op zondagmiddag koffie ging drinken.

Vis of vlees?

En dan de hamvraag. Of de filetvraag? Want Meddens’ eigenaar Marco van Velthoven heeft Meddens van meet af aan in de markt gezet als een visrestaurant. Een gewaagde keuze, want vis is niet voor iedereen weggelegd.

Gelukkig is de kaart uiteindelijk breder dan dat gebleken en kan je ook prima terecht voor een uitstekende tournedos, royale hamburger of smakelijke steak tartare. Het aanbod voor de liefhebber van zeevruchten is wel een stuk uitdagender dan voor de carnivoor.

Meddens
Kerkstraat 112
1211 CS, Hilversum
035-2057940

Website

Dit wil je ook lezen

1 reactie

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Gooische Nieuwe

Flexwerken zonnestraal Zoek je toffe plekken met een stadse look and feel in het Gooi, dan is Gooische Nieuwe je tipgever.

Van locaties waar je als freelancer relaxt kunt werken tot goeie restaurants, vintage kledingwinkels of leuke speeltuinen voor de kinderen.

Categorieën

Volg ons op Facebook

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Nieuwsbrief

Blijf up to date van alle toffe events bij jou in de buurt.