Trev's Soep en Smullokaal in Bussum

Soep als smakelijke troost in Bussum

Eindelijk! Een plek om m’n eeuwigdurende liefde te kunnen koesteren! My one true foodlove: SOEP. Niks is zo kalmerend, geruststellend en altijd te verorberen als een kop goeie soep. Comfortfood waar zelfs Atilla de Hun voor zou omrijden. Waar ik in Amsterdam met grote regelmaat m’n stufi stuksloeg bij Soup & Zo in de Kerkstraat of Jodenbreestraat, kan ik nu mijn heil vinden in de Bussumse Kapelstraat bij Trev’s Soep en Smullokaal. Het stralende lichtpuntje in een verder niet zo stralend stukje middenstand.

Trev’s Soep en Smullokaal

De eerste keer dat we er aanschoven hebben we er drie uur doorgebracht. Genietend van smaak na smaak na smaak na… Nieuwkomers krijgen de kans een proefplankje weg te werken en dat liet ik me geen twee keer zeggen. Terwijl ik de rijkgevulde brouwsels van Trevor verorber, krijg ik van diens partner Eva te horen hoe zij vanuit Amsterdam vertrokken met twee kinderen en de droom om hun oude woonplaats Bussum weer een stukje mooier te maken. Mission accomplished!

Trev's Soep proefplank

Probeer de smaken van die dag met een proefplank en maak dan je keuze.

Soep afhalen, opslurpen of bestellen

Of je rustig aan een hete mok wilt lurken, snel naar binnen wilt en weer weg of je wilt laten cateren: alles kan. Zij zijn de moeilijkste niet. Je kan bestellingen plaatsen voor de lunch, gewoon aanschuiven voor soep en een broodje (of een goeie kop koffie, hallo!!!) of afhalen voor later op de dag. Verder wisselen de soepen op de kaart dagelijks en door de grote variatie zit er altijd wel een smaak bij die past bij jouw stemming van die dag.

Ze hebben van alles. Natuurlijk kan de klassieke Italiaanse tomatensoep niet ontbreken en hebben ze ook regelmatig een heerlijke linzensoep of kokos spinaziesoep op de kaart staan. Er wordt voldoende gevarieerd om keer op keer door de kok verrast te worden.

Trev's Soep in Bussum

Een heldere bouillon, spannende spinaziekokos- of robuuste bonensoep maken is een kunstvorm. De juiste ingrediënten, een gedegen voorbereiding en engelengeduld zijn onontbeerlijk. Daarbij is ook het verlangen om mensen te behagen van belang en op al deze waarden scoren ze een comfortabele tien. Smullen maar!

Trev’s Soep en Smullokaal
Kapelstraat 17A
Bussum
035-631 51 55
http://trevssoep.nl/

Dit wil je ook lezen

1 reactie

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Gooische Nieuwe

Flexwerken zonnestraal Zoek je toffe plekken met een stadse look and feel in het Gooi, dan is Gooische Nieuwe je tipgever.

Van locaties waar je als freelancer relaxt kunt werken tot goeie restaurants, vintage kledingwinkels of leuke speeltuinen voor de kinderen.

Categorieën

Volg ons op Facebook

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Nieuwsbrief

Blijf up to date van alle toffe events bij jou in de buurt.