Vintage interieur

Vintage interieur shops in het Gooi

Vintage interieur shops in het Gooi zijn misschien niet zo makkelijk te vinden als in Amsterdam, maar ze zijn er zeker! Dus ben je net verhuisd naar het Gooi, en zoek je nog vintage woonaccessoires voor je nieuwe paleis? Bij deze adresjes ga je zeker slagen.

STAPELS VINTAGE & DESIGN | KORTENHOEF
– Stapelen maar!

Stapels Vintage & Design in Kortenhoef

Foto: Stapels Vintage & Design

Het vintage design-virus zit Rogier Stapels in het bloed. Hij heeft (bijna) zijn hele leven al een onstilbare honger naar vintage objecten, en struint stad en land af op zoek naar mooie duurzame vintage meubels en woonaccessoires. Zijn loods in Kortenhoef is dan ook een vintage interieur-walhalla waar je naar hartelust kunt rondstruinen. Je vindt er tafels, stoelen, lampen, banken en decoratie. Of je nu houdt van shabby chique, industrieel of brocante, bij Rogier vind je het allemaal. Soms nieuw, maar meestal gebruikt, en dat geeft de meubels ook juist meer karakter. Nieuwsgierig geworden? Neem hier een kijkje in de webshop van Stapels Vintage & Design. Snuffelen in de loods kan op afspraak.

STAPELS VINTAGE & DESIGN
Kortenhoefsedijk 85/86
1241 LS Kortenhoef
Tel.: 06-42118166

MEUTT | HILVERSUM
– Vintage, second-hand & interieur styling
Meutt Hilversum

Op het oude Hilversumse fabrieksterrein Werf 35 staat gebouw De Stookplaats, een broedplaats voor creatieve bedrijven. Hier is vintage winkel MEUTT van interieur-stylist Marielle Meutt gevestigd. De meubels en accessoires van MEUTT zijn voornamelijk vintage vondsten uit de jaren 60 en 70. Marielle gaat regelmatig schat zoeken en daarom is het aanbod van MEUTT ook afwisselend en vernieuwend. Bij MEUTT vind je niet alleen meubels maar ook prachtige diervriendelijke en leervrije schapenvachten. Winkelen bij MEUTT kan op afspraak. Maar haar webshop is 24/7 open dus neem daar vooral ook even een kijkje. Marielle geeft ook interieur advies voor particulieren en bedrijven. Op haar blog vind je ook tips en inspiratie voor interieur-styling.

MEUTT
Mussenstraat 9
1223 RB Hilversum
info@meutt.nl | Tel.: 06-54955574

WEG & CO / WEG & COTER | BUSSUM
– inbreng en verkoop meubels en accessoires

Weg & Co Bussum

Weg & Co hoort misschien niet helemaal in dit rijtje van vintage interieur shops thuis, maar is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Bij Weg & Co kun je namelijk je eigen woonspullen verkopen. Deze consignatie store verkoopt enkel woonspullen die door de strenge selectie zijn gekomen, dus je vind hier voor een prikkie de mooiste kasten, banken, stoelen en vazen. Iedere dag wordt de voorraad aangevuld. Weg & Co werkt samen met interieur stylisten, dus wie weet tik je hier zomaar een pronkstuk op de kop voor een tweedehands prijsje. Weg & Co heeft inmiddels ook een kinderwinkel: Weg & Coter.

WEG & CO | WEG & COTER
Brinklaan 104
Bussum
Tel.: 06 24234001

Dit wil je ook lezen

1 reactie

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Gooische Nieuwe

Flexwerken zonnestraal Zoek je toffe plekken met een stadse look and feel in het Gooi, dan is Gooische Nieuwe je tipgever.

Van locaties waar je als freelancer relaxt kunt werken tot goeie restaurants, vintage kledingwinkels of leuke speeltuinen voor de kinderen.

Categorieën

Volg ons op Facebook

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Nieuwsbrief

Blijf up to date van alle toffe events bij jou in de buurt.