Zeg ja tegen verse sla!

Ze schieten als paddestoelen uit de grond: saladebars. Ook Hilversum heeft er eentje: Vers Saladebar. Middenin het centrum aan de Kerkbrink.

Toen we nog in de Amsterdamse Pijp woonden opende SLA Amsterdam haar deuren. Een van de eerste bars waar je alleen een salade kon eten die je zelf had samengesteld. En, het klinkt misschien idioot, maar vanaf dag een stond er een rij voor de deur! Typisch Amsterdams…

Gezonde hap

Ik heb er zelf nooit een stap binnen gezet. Ik wilde wel, maar toen ik een keer op een maandagavond ongelooflijke trek had in een gezonde hap, bleek de tent op maandag gesloten te zijn.

Hilversums zusje

In Hilversum kreeg ik gelukkig een tweede kans bij Vers Saladebar. Het concept van dit Hilversumse zusje is nagenoeg hetzelfde. Je kunt kiezen uit een aantal vaste salades waaronder een salade met kip, bulgur of garnalen. Maar je kunt ook geheel naar eigen smaak een salade samenstellen met diverse losse ingrediënten.

saladebar vers

Versgebakken lekkernijen

Vers Saladebar heeft trouwens ook stamppotjes: zuurkool, boerenkool en hutspot. Daarnaast zijn er soepen en tal van (uiteraard) versgebakken zoete lekkernijen zoals cheesecake, bananenbrood en worteltaart.

Liever thuis of op je werk een salade eten? Meenemen kan ook: alles wordt verpakt in biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal van 100% afbreekbare bakjes en zakjes.

Vers Hilversum
Kerkbrink 63/41
Tel.: 035 – 7721720
www.vershilversum.nl

Dit wil je ook lezen

LEAVE A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Gooische Nieuwe

Flexwerken zonnestraal Zoek je toffe plekken met een stadse look and feel in het Gooi, dan is Gooische Nieuwe je tipgever.

Van locaties waar je als freelancer relaxt kunt werken tot goeie restaurants, vintage kledingwinkels of leuke speeltuinen voor de kinderen.

Categorieën

Volg ons op Facebook

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Nieuwsbrief

Blijf up to date van alle toffe events bij jou in de buurt.